sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Etsintä on päättynyt/ The quest is over

Aiemmin pähkäilin uuden kalenterin ostamista, ja nyt Joulun alla sainkin sellaisen hankittua. Stockmannin Akateemisessa Kirjakaupassa vierähti tovi jos toinenkin eri vaihtoehtoja katsastaessa. Lopulta päädyin vaihtoehtoon, jota olen jo parina aiempana vuonna katsastellut. Siinä ei ole kellonaikoja, mutta ajattelin poiketa tavoista ja ostaa puhtaasti ulkonäön perusteella.

Earlier I was pondering on buying a new calendar, and before Christmas I finally got one. It took me a while browsing around in a paper shop. In the end I decided on an option that I have been thinking about for a couple of years now. It has no time of day, but I wanted to try something different and buy a calendar based solely on appearances.


Nyt pääsee kirjoittelemaan menoja, suunnitelmia sun muuta. :)

Now I can start writing plans and other fun stuff. :)

5 kommenttia:

Merilappi kirjoitti...

Minullakin on aina tähän vuodenaikaan projektina löytää siedettävän mieleinen kalenteri. Kylläkin seinä-sellainen. Sijaintinsa keittiön seinällä, josta on käytännössä näköyhteys muuallekin huusholliin, on syynä siihen, että haluan kalenterin kuvien olevan edes jokseenkin taulumaisia.

Tänä vuonna, ollen ensimmäinen Postcrossing-jouluni, huomasin tunnistavani kalenterien kuvittajia kuin mikäkin konkari ;) Wendelinin ja Koivun kalentereita selailin pitempään, mutta sitten kuitenkin päädyin kalenteriin, jonka kuvittajaa en nyt tähän hätään saa mieleeni.

Jenni/preesens kirjoitti...

Ihana kalenteri! Mä jo odottelen tammikuun ekaa että pääsen täyttämään uutta kalenteria :D

Pipo Pää kirjoitti...

Meillä ei onneksi seinäkalenteriongelmaa vielä ole, vaan on pärjätty lehtien tms. mukana tulevilla ilmaiskalentereilla. Luulen kyllä, että niitäkin alkaa tarkemmin katsella jossakin vaiheessa. :)


Jenni, kiitos. Onhan se aika "raakaa" huumoria, mutta söpö silti. :)

Agneskowa kirjoitti...

This calendar is funny! I found my calendar, which is perfect for me. I will write there anything I need to do and what I will head it.

Pipo Pää kirjoitti...

Thanks, I like it a lot! :) I also write down everything in my calendar, I don't know what I would do without it.
I'm glad you found one you like, too!