perjantai 7. maaliskuuta 2014

Ensipäiväkuoret/First Day Covers

On ollut hieman hiljaista täällä blogissa. Postia tipahtelee aina silloin tällöin, mutta niiden kuvaaminen ja postaaminen on jäänyt vähemmälle. Ehkä voimia verottaa kaikki koulujutut, joita tuntuu nyt olevan kiitettävästi. Kyllä se tästä.

Sen verran olen "harrastellut", että olen käynyt läpi Postin ensipäiväkuoria, joita on kerääntynyt melkein 30 vuoden ajalta. Vielä pitäisi katsella isän varastosta vanhat kirjeet ja kortit, mitä jännää sieltä löytyy ja mitä haluaisi säilyttää. Vanhoja terveisiä on hauska lukea. Vielä kun löytäisi lapsuuden kirjeenvaihdon serkkujen kanssa. Olisi kiva lukea vanhoista ihastuksista ja ala-asteen murheista. :P

It's been quiet here in the blog. Mail keeps coming every now and then, but taking photos and posting them here hasn't been on my agenda. Maybe all that's going on in school, which seems to be a lot, is taking its toll. It'll be better soon.

I have gone through some of Finnish Post Office's First Day Covers, that have been gathering up for almost 30 years. I still need to see some old cards and letters from dad's archives, I'm sure there will be nice things to hold on to. It's fun to read old greetings. I just wish I'd find my childhood correspondence with my cousins. It would be great to read about old crushes and elementary school "issues". :P
4 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Nää on tosi hienoja! Oot ilmeisesti keränny noita pidemmän aikaa.. :) Ois kyl kiva ku olis tallessa itellä ainakin yks kaikkia vanhojakin merkkejä!

Pipo Pää kirjoitti...

Kiitti!
On niitä kiva katsella. Jotkut jopa muistaa vuosien takaakin. :) Esim. tuo huopainen muumi-merkki, ja raaputettavat ystävänpäivämerkit.

Jenny kirjoitti...

Ihania! Olispa mullakin tollanen kokoelma :)

Pipo Pää kirjoitti...

Kiitos!