perjantai 14. marraskuuta 2014

Austria&Australia

Kirjeitä on mennyt syksyn mittaan vähän normaalia harvemmin, mutta kuitenkin suhteellisen tasaiseen tahtiin. Venäjälle posti on matkannut tosi pitkään pari viime kertaa, kun taas vastaus sieltä on tullut reilussa viikossa. Tosin viimeksi paikallinen posti ei kuulemma osannut tulkita kirjoittamaani postinumeroa, joten kirje oli vahingossa mennyt kaupungin eri alueelle. Pitää petrata käsialaa. :)

I've sent letters a bit more scarcely than usual this fall, but still at a rather constant pace. For the last couple of times, mail to Russia has traveled quite long, but from there to here it took only a bit over a week. Although last time apparently the local mail couldn't decipher the postal code I had written down, so the letter was taken to another area first. I have to work on my handwriting. :)

Venäjälle. To Russia.
Venäjän kirjeen kuori. Envie of Russian letter.
Itävaltaan. To Austria.
Aina epäilyttää, meneekö kirje vahingossa Austrian sijaan Australiaan. :)
I'm always worried that the letter will got to Australia instead of Austria. :)
Belgiaan. En ehtinyt ostaa Tukholman reissulla postikortteja, joten nappasin satamasta esitteitä Ruotsista kiinnostuneelle kaverille.
To Belgium. I didn't have time to buy postcards on my trip to Stockholm, so instead I got so brochures to a pal who's interested in Sweden.


USAan. To USA.

Serbiaan. To Serbia.Halloween-postia Itävaltaan.
Halloween mail to Austria.

4 kommenttia:

Almonda kirjoitti...

Ihana toi ekan kirjeen kirjepaperi. :)

Ja Itävalta/Australia-ongelmasta: Osoitteeseenhan voi laittaa laittaa maan nimen englannin lisäksi myös suomeksi, jos epäilyttää että se muuten lähtee Suomesta väärään maahan.

Pipo Pää kirjoitti...

Kiitti!
Meneekö se posti suoraan Itävaltaan? Joskus kun kyselin, niin Brysselissä taisi olla Euroopan "postikeskus", ja sen kautta menee iso osa postista. Tai sitten voisi laittaa "Austria/Österreich". :)

Linda kirjoitti...

Beautiful! :)

Pipo Pää kirjoitti...

Thank you!