sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Euroviisumerkkejä/Eurovision stamps

Tällä viikolla en saanut mitään postia. Ainakin yksi kirje on kuitenkin tänne matkalla, lähetetty kuulemma eilen. Ilmoitteletteko te muut kirjekavereille, kun kirje on matkalla tai saatte kirjeen? Se on ihan kätevää, kun tietää jos kirje katoaa matkalle eikä tarvitse ihmetellä miksi mitään ei kuulu.

This week I received no mail. One letter is on its way here, sent yesterday. Do you let your pen pals know when you've sent or received their letter? It's quite convenient, then you know if a letter has gone missing and there's no need to wonder why you aren't hearing anything from one another.

Itävallasta. Kirjekaveri on itse ottanut kauniin valokuvan.
From Austria. Beautiful photo taken by pen pal.


Ruotsista kesäinen ötökkämerkki.
Summery bug stamp from Sweden.

5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Blogista näkee ainakin osa kirjekavereista jos olen lähettänt heille postia. Välillä kyllä kyselen perään jos en ole kuullut jostakusta moneen kuukauteen ^_^

With love, Jenni

Pipo Pää kirjoitti...

Joo, blogi toimii siinäkin tehtävässä :)

Helmi kirjoitti...

Tosi kiva tuo euroviisupostimerkki! :) Viisuja ootellessa...!

Melissa kirjoitti...

Kiva postaus! Mä en yleensä erikseen kerro, jos olen lähettänyt jollekulle kirjeen. Mun mielestä on kiva pitää jännitystä yllä! :D Tietenkin kerron, jos joku kyselee. Ja blogistakin näkee myös aika hyvin lähetetyt postit, jälkikäteen vain.. xD Osa kirjekavereista kertoo, osa ei. Tietty on kiva, kun tietää odottaa postia saapuvaksi ihan lähipäivinä! :) Toivottavasti ei ollut liian sekava kommentti :D

Pipo Pää kirjoitti...

Helmi: Viikon päästä on jännät paikat! :)

Melissa: Kiitos! :)
Totta, itsekin pyrin julkaisemaan vasta kun posti on perille (ainakin niiden kavereiden kohdalla, jotka lukee blogia). Parilla kaverilla on myös FB:ssä ryhmät kirjekavereille, joissa kertovat postin kulusta.