sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Tapaaminen/Meeting

Tapasin eilen ensimmäistä kertaa itävaltalaisen kirjekaverini, joka oli läpikulkumatkalla Helsingissä. Tosi hauska saada kunnon "kasvot" ja persoonallisuus kaverille kirjeenvaihdon lisäksi. Se vie kaveruuden heti erilaiselle tasolle.
Oletteko te tavanneet monia kirjekavereita?

Yesterday I met for the first time my Austrian pen pal. She was driving through Helsinki on her travels. It's fun to get a proper "face" and personality for pen pals in addition to letters. It takes the friendship to a different level.
Have you met many of your pen pals?

Tänään kävin kesän ensimmäisellä ulkokirppiskierroksella, ja mukaan tarttui muutama kirjepaperikin.

Today I made this summer's first trip to an outdoor flea market, and found a few letter papers.6 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Minä en ole tavannut yhtään kirjekaveria, ikinä :D

Pipo Pää kirjoitti...

Kenties tilaisuuksia vielä koittaa. :)

Lil' Kay kirjoitti...

Kaksi suomalaista kirjekaveria nähty - toinen joskus ihan 2000 luvun alussa kun molemmat juuri ja juuri teini-ikäisiä ja toisen 2007 kieppeillä.. Viime vuonna taas sain tavata kaksi saksalaista kaveria - toisen Saksassa, toisen Helsingissä ja tämä Helsingissä tapaama kaveri tuli vielä 2 viikoksi vierailemaan Thaimaahan maaliskuussa :) Tapaaminen joko lähentää ystävyyttä tai siinä huomaa että parempi että ystävyys pysyy kirjeystävyytenä :)

Pipo Pää kirjoitti...

Niin, mietiskelinkin, että mitä jos vuosien kirjoittelun jälkeen viimein tapaa toisen ja kasvotusten ei oikein tulekaan toimeen.
Onneksi ei ole vielä päässyt niin käymään. :)

Jonna kirjoitti...

Minä olen onnistunut tapaamaan kaikki japanilaiset kirjekaverini Japanin matkoillani. Yhden kanssa ei kyllä juttua riittänyt yhtään, nyt kaksi vuotta myöhemmin tapaamisesta kumpikaan ei ole ottanut toiseen uudestaan yhteyttä saati kirjoittanut kirjettä... Kaikkien muiden neljän kanssa kyllä tapaamiset ovat onnistuneet todella mukavissa merkeissä, yhden japanilaisen kanssa ollaan ehditty tavata jo 3 kertaa :) Viime keväänä tapasin myös korealaisen kirjekaverini, jonka kanssa, aivan kuten japanilaistenkin kanssa, juttua riitti tuntikausiksi :) Itsellänikin on Itävallasta kirjekaveri, toivottavasti voisin hänetkin joskus tavata!

Pipo Pää kirjoitti...

Oi, oletpa paljon matkustellut Japanissa! Mahtavaa, että on hienoja kokemuksia ja useitakin tapaamisia. Toivottavasti tiet kohtaavat itävaltalaisen kanssa myös. :)