perjantai 20. kesäkuuta 2014

Chemo Angels

Heippa ja Hyvää Juhannusta kaikille!

Kirjekaveri mainitsi joskus, että on mukana "kemoenkeli"-toiminnassa. Kyseessä on järjestö, jonka kautta voi alkaa enkeliksi syöpäpotilaalle. Enkeli voi lähettää pikku paketteja ja kirjeitä, tai ihan vain kortteja potilaalleen. Innostuin liittymään mukaan toimintaan, ja viikko sitten sain ensimmäisen kontaktini, jolle lähettelen pikku yllätysposteja. Liityin korttienkeliksi, sillä opiskelijabudjetilla lahjojen lähettely tulisi liian kalliiksi. Tavoitteena enkeleillä on lähettää ainakin yksi kortti viikossa. Lähetin ensimmäisen korttini ja pienen esittelykirjeen maanantaina, ja nyt valmiina on pieni lisäpaketti.
Jos muitakin kiinnostaa liittyä, lisätietoa projektista saa osoitteesta http://chemoangels.wix.com/chemo-angels-1/

Hello everybody and happy Midsummer!

A pen pal of mine mentioned some time ago that she is a member of Chemoangel program. It's an association through which one can become an angel for a cancer patient. The angel can send small gifts and letters, or just cards to his/her patient. I got excited about the idea and joined in. A week ago I got my first contact, to whom I'll send small surprise mail. I signed up as a card angel, because  sending gifts with my student budget might not always work. The goal for angels is to send at least one card a week. I sent my first card and small introductory letter on Monday, and now I have prepared a small extra package.
If someone else is interested in joining, more info on the project can be found at http://chemoangels.wix.com/chemo-angels-1/4 kommenttia:

with love, Jenni kirjoitti...

Ihana idea!

Pipo Pää kirjoitti...

Eiko olekin? Mukaan vaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi! :) Haluaisitko tehdä toisen postauksen tästä "kemoenkeli"-toiminnasta? Olisi kiva kuulla miten se on sujunut kohdallasi. Millainen kontaktisi on ja millaisia kortteja olet hänelle lähetellyt? Oletko vielä mukana toiminnassa? Onko viestittely molemminpuolista vai lähetätkö vain sinä hänelle postia? Haluaisin itsekin ryhtyä "enkeliksi" mutta vähän mietityttää vielä - erityisesti pohdin tuota ikärajaa, tuolla kun lukee että pitäisi olla 25 vuotta tai enemmän enkä ole vielä sen ikäinen. :/

Pipo Pää kirjoitti...

Moi! Toki voin tehdä postauksen. Luottamuksellisuussyistä en tietenkään voi isommin kertoa kontaktistani, mutta mielelläni kerron toiminnasta mitä osaan. :)
Pyrin tekemään postauksen tällä viikolla. Kiva, että olet kiinnostunut!