maanantai 18. marraskuuta 2013

Kalenteri/Calendar

Alkaa olla taas se aika vuodesta, kun pitäisi ostaa uusi kalenteri. Itselleni ainakin se on iso prosessi, ja joka vuosi haaveilen siitä täydellisestä kalenterista, joka on sekä selkeä että söpö. Selkeys ei ole ongelma, mutta se söpö-osuus on.

It's soon that time of the year when it's necessary to buy a new calendar. For me it's a big process, and each year I dream of the perfect calendar that's both clear and cute. Clearness is not an issue, but the cute part is.

Jotain tällaista haen: /I'm after something like this:

Kaikki kuvat: weheartit.com

Lopulta se kuitenkin näyttää aina tältä: / Still it always ends up looking like this:


2 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Mul on toi sama ongelma! Oon jo hyvän aikaa koittanu ettiä netistä ja oikeista kaupoista kalenteria jonka kelpuuttaisin, mutta tähän mennessä mikään ei oo ollu JUST sellanen kun haluisin :D Haluun et se on selkeä ja hyvin pelkistetty niinkun kansiltaan, koska vaikka just nyt tykkäisin jostain söpöistä tai värikkäistä kansista niin pelkään et kyllästyn niihin hyvin nopeesti :D Joskus löysin netistä jonkun sivuston jossa sai tuunata itte kalenteriin sellaset kannet ja sisäsivut ja kaikki, kun ite halus, mut ny en enää löydä sitä sivustoo :S

Pipo Pää kirjoitti...

Varmasti jostain Aasialaiselta nettisivulta saisi kivoja kalentereita, mutta olisi kiva jos ymmärtäisi missä kuussa mennään jne. :)
Suomessakin olen nähnyt kalentereita joissa kannen voi tuunata itse. Mulle vaan ne sisäsivut on ongelma, kun en saa niistä kivoja. Ehkä en vaan osaa. :P