maanantai 2. joulukuuta 2013

Aakkoset/Alphabet

Postin lakko peruuntui, mikä on hyvä saapuvan postin kannalta. Itse ehdin jo kaikki joulukortit laittaa menemään, joten ei tarvitse niistä "murehtia".
Tänään kävin koulun jälkeen Clas Ohlsonilla ihan oikeilla asioilla, ja tarttuipa sitten kouraan myös kirjainleimasinsetti. Olen tuollaista pitkään jo halunnut, toivoin myös joululahjaksi, mutta kun tuo oli ehdottomasti edullisin näkemäni, päätin ostaa ja saada asian alta pois. Paketissa on isot ja pienet kirjaimet ja muutama erivärinen leimasintyyny.

Today after school I dropped by Clas Ohlson for some true needs, but I also found an alphabet stamp set. I've wanted one for a long time now, also wished it for Christmas, but since this one was the least expensive I've come across I decided to get it over with. The set has small and capital letters and a couple different color pads.


Perjantaina muuten lähetin sen suklaapaketin Uzbekistaniin, ja kyllä harmitti kun piti laittaa maksikirjeenä. Olin niin keskittynyt painon laskemiseen, että unohdin mitata paksuuden ja niinhän se oli hitusen yli 3cm. Tuplahinta meni, mutta minkäs teet. Saa nähdä miten vastaisuudessa raaskii laittaa paketteja, kun hinnat lienee melko kovat.

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Paljonko tuolla oli hintaa? :)

Pipo Pää kirjoitti...

13,90e luokkaa se oli. :)