torstai 6. helmikuuta 2014

Palkinto/Prize

Joillekkin tämän postauksen kuvat voi olla tuttuja, mutta jaan ne täälläkin. Eli satuin olemaan onnekas ja voittamaan Jennyn blogiarvonnassa palkinnon, joka saapui eilen. Tosi kivoja juttuja, kiitos vielä kerran!

Some of you readers might be familiar with these already, but I'll share them anyway. I happened to be the lucky one to win in Jenny's blog giveaway, and it arrived yesterday. So many nice things, thanks again!


Tosi söpö kirjekuori.
Sweet envie.
Harmi, että nämä on muistilappuja. :D
Shame that these aren't real. :D
Mies aikoi omia päällimäisestä koristetta tietokoneeseen.
My husband wants some of the top ones for his computer.

Tosi nättejä.
Very cute.Tarra-albumista tuli ala-asteajat mieleen ja nostalginen fiilis. :)
This reminded me of elementary school and got me all nostalgic. :)
Kiinasta tuli myös elektroniikkatilauksen mukana muutama teippirulla. Niissä ei kovin paljoa teippiä ole, mutta eipä hintakaan päätä huimannut.

From China I got some tapes along with an electronics order. They don't have much in them, but the price wasn't bad, either. 
4 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Onnea voitosta ja kivoja juttuja! :) Vaikka noi markat oliskin oikeita rahoja niin eihän niillä enää mitään muuta arvoa kun keräily! Pankki ei enää vaihda niitä rahaksi saatika mikään muukaan taho. :( Löysin just vanhasta säästöpossusta yhen markan kolikon, voi miten nostalgista! :D Vois lähettää sen jonnekin päin maailmaa. :)

P.S. Oisko mahollista saada tota robotin tarkistusjuttua pois vai tuleeko sulle paljon spämmiä? Mä joudun yleensä kirjottaa sen monta kertaa uuestaan kun en vaan saa numeroista selvää! Joskus jopa jätän sen takia kommentoimatta, kun en jaksa sen kanssa tapella...

Pipo Pää kirjoitti...

Kiitos! Totta, ettei arvo iso olisi, mutte ehkä joskus tulevaisuudessa. :)

En tiennytkään, että mulla on sellainen tarkistusjuttu blogissa! Itse en ole ainakaan asetusta laittanut. Pitää selvitellä ja yrittää poistaa. Kiitos infosta!

Essi kirjoitti...

Joo mun mielestä se on automaattisesti bloggerin blogeissa ellei erikseen asetuksista sitä muuta! Itehän sitä ei huomaa, koska omilla tunnuksilla kun kommentoi omaa blogia niin sitä ei tuu. :D

Pipo Pää kirjoitti...

Hyvä kun sanoit. Nyt pitäisi siis olla poissa..? :)