sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Kollaasi/Collage

Pitkän aikaa olen miettinyt tekeväni kivoista korteista kollaasin kirjoituspöydän ylle. Tänään sitten viimein pääsin tuumasta toimeen ja laitoin vähän piristystä tyhjälle seinälle. Tuo raidallinen "Airmail"-teippi ei oikein ottanut pysyäkseen, joten jouduin osaan vaihtamaan toisenlaisen kiinniketeipin.

For a while now I've been meaning to make a collage of nice cards on top of my writing desk. Today I finally got to it and decorated the empty wall a bit. The striped "Airmail" tape didn't really stick, so I had to use some other tape for part of the cards.7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen juuri aloittanut kirjeenvaihdon ja postcrossingin ja minulla on yksi kysymys. Kun lähetät kirjekaverille kuoren johon laitat vaikka pyyhekumin tai jotain muuta pientä tavaraa niin laitatko kirjekuoreen sen pienen tulliluettelon? Jos laitat, miten? Onko se pakollinen? Oletko kokeillut ilman ja onko tavarat menneet perille? Voikohan sen tulostaa netista niin pieneksi, että se mahtuu pienen kirjekuoren kanteen vai täytyykö sen olla sellainen iso paperilappu? Kiitos jo valmiiksi vastauksista. :)

Pipo Pää kirjoitti...

EU-maihin ei tarvitse tulliluetteloa. Joskus olen lähettänyt teetä tms. pikkujuttuja EU:n ulkopuolelle ja unohtanut luettelon, ja ihan hyvin on mennyt perille. Mitään isoa en ole lähettänyt ilman luetteloa. Kirje tullee takaisin lähettäjälle jos ei kelpaa postille.
Postista saa tarrallisia luetteloita, jotka voi laittaa vaikka kirjeen takapuolelle, niin eivät vie osoitetilaa. Myös tulostettuna ne ovat suht pieniä, eli mahtuvat kyllä normaalikuoren takaosaan.

Kiva, että olet aloittanut mukavan harrastuksen! Toivottavasti vastauksesta on apua! :)

Pipo Pää kirjoitti...

PS. Itsellä ainakin netistä katsottaessa tulliluettelo näyttää A4-kokoiselta, mutta kun sen tulostaa paperille koko on huomattavasti pienempi. Eli ei ole koko arkin kokoinen.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kiitos paljon ohjeista! :) Näistä on apua paljon. :) Laitoin juuri turkkiin kuoren jossa oli pari pientä pyyhekumia enkä ollut huomannut tuota tulliluettelo sääntöä ja mietinkin meneekö perille. :) Kiitos! :)

Pipo Pää kirjoitti...

Ei kestä, kiva jos voin olla avuksi! Kysy vaan, jos on muuta ihmeteltävää. :)

Laura kirjoitti...

Minulla oli pari vuotta olohuoneen isoin seinä vuorattu korteilla, se "kollaasi" kirvoitti kyllä vierailta monet kommentit ja keskustelut, ja niitä kortteja tutkittiin usein huolella ja kiinnostuksella. Kiitos kimmokkeesta, pitäisi ehkä toteuttaa sellainen uudestaan. :)

Pipo Pää kirjoitti...

Kuulostaa oikein hienolta! :)