perjantai 12. heinäkuuta 2013

Tylsää/Boring

Kahteen päivään ei ole tullut postissa yhtään mitään. Ei edes mainoksia tai laskuja (no okei, ei noita jälkimmäisiä tarvitsekaan tulla). Edessä on viikonloppu, joka tietää lisää hiljaisuutta.

No, ainakin on jäänyt aikaa kirjoitella vastauksia. Miten onkaan yleensä niin, että kaikki kirjeet tulee yhdessä rytäkässä muutaman päivän sisään, ja sitten ei mitään viikkoon?

For two days the maillady has not brought anything. Not even advertisements or bills (okay, I don't need the latter ones). The weekend is ahead, which means even more quiet.

Well, at least I've had time to write answers. Why is it usually so, that all letters come in one big pile within a few days, and then it's quiet for a week?

Koirat pääsi viimein reissuun. Tarrojen liima ei oikein tahtonut pitää, joten laitoin puikosta vähän extraa.
The dogs went for a trip. The glue on the stickers didn't hold, so I added some extra.
Kroatiaan vastauskirje uudelle kaverille.
An answer letter to Croatia, to a new pal.

Huomenna on taas kaverilla synttärit, laittelen korttiaskarteluja tänne erikseen.

Another friend has her birthday tomorrow. I will post separately the card I made for her .

2 kommenttia:

Lil' Kay kirjoitti...

Mutta niinhän se yleensä menee :)
Itselle on nyt viikon aikana tullut postcrossinging avulla joka päivä postia, muuten kirjeiden/pakettien kanssa olisi ollut viikon tauko ilman mitään postia vaikka kuinka on yrittänyt kirjoitella ja lähettää! :)

Ihana blogi sulla muuten<3 Aloin eilen seuraamaan bloglovinin kautta ja rakastuin<3 Suomalaiset postiblogit vaan on niin ihania!! :)

Pipo Pää kirjoitti...

Oi kiitos ihanasta kommentista. :) Tervetuloa!