torstai 27. kesäkuuta 2013

Kaksi kirjettä Eurooppaan/Two letters to Europe

Kirjoitin tänä iltana kaksi kirjettä, Saksaan ja Itävaltaan. Itävalta on uusi tuttavuus. Sain Facebookissa kutsun kirjeenvaihtoryhmään, jossa ollaankin tosi aktiivisia. Monella tuntuu kuitenkin olevan tarkoitus vaan haalia FB-kavereita.

Tonight I wrote two letters, to Germany and Austria. The latter is a new pal, from a pen pal group on Facebook. I got invited to the group, and people seem very active in it. 

Ajattelin tilailla netistä kirjepapereita ja muuta kivaa. Janetstore.comissa ainakin tuntuu olevan kaikkea ihanaa tosi edukkaasti. Jos jollain on kokemuksia tuolta tai muualta tilaamisesta, laittakaa ihmeessä kommenttia.

I thought I would order some stationery online. Janetstore.com seems to have all kinds of cuteness rather inexpensively. If someone out there has any experiences with ordering from there or somewhere else, feel free to comment.

7 kommenttia:

TODAY kirjoitti...

Mä oon kans monesti käyny katteleen sitä ihanaa valikoimaa janetstoressa, mut sit kun postikulut tulis olemaan enemmän kun itse tilattavien arvo, niin en oo viittiny tilata :/ Jos olis sellasia tuttavia kenen kans tehdä ryhmätilausta ja jakaa postikuluja niin sit se olis ehkä harkittavissa!

Pipo Pää kirjoitti...

Täyttelin yksi päivä ostoskärryä sivuilla, ja tosi ison kasan tavaraa saa jo 10e, joten mietin että pk:kaan ei haittaisi.
Missä päin asut? Mä voisin kyllä osallistua ryhmätilaukseen, jos löytyisi Helsingin seudulta ryhmä tilaajia.:)

TODAY kirjoitti...

Oho siis miten mulla tuli sit jo jostain muutamasta kirjepaprusetistä ja tarroista jotai 20e postikulut :O Asun Vantaalla et en näköjään kaukana sit!

Pipo Pää kirjoitti...

Täytyypä ottaa selvää. Mua tosin vähän toi PayPal mietityttää, kun toiset sanoo että huippujuttu, ja toiset että huijaa heti jos ei ole varuillaan.

TODAY kirjoitti...

Mulla on toi paypal ihan hakusessa :D Oon nyt tehny sinne tilin mut en oo viel yhdistäny siihen korttiani tai mitään... Mutta niin monet ihmiset sitä maailmassa käyttää eikä sitä ainakaan vielä oo suljettu, et kunhan siitä jotain tajuais niin kai sitä uskaltais käyttääkin sit... :D

snaily xpress kirjoitti...

It might not be relevant anymore but I've made quite a large order on Janestore and I was very delighted with the products; everything was packed carefully, she informs about each step (when she packs, sends the mail...) and she's also making sure to stay in touch with you on email, to make sure you received everything and are pleased with your order. :)

Pipo Pää kirjoitti...

Thanks for your comment, that's great to hear! I haven't ordered anything yet, because the postage to Finland is so high. Hopefully someday I'll get a chance. :)